Nää, nu längtar vi till våren!!! Här går det inte att göra mycket vettigt när kung Bore håller på som han gör…Ena dagen runt nollan och nästa minusgrader. Det har gjort att det nu är ett hemskt istäcke var man än sätter fötternasmiley. Till och med på stigarna och i skogen. I går stod både jag och Benke på ”öronen” varsin gång när vi var ute med hundarna. Det är med benbrott som insats varje gång man tar ut dem. Även Alissa & Freddy verkar tycka att det är lite jobbigt att känna sig som Bambi på hal is. Därför har det inte blivit mycket till träning de senaste veckorna. Vi vill ju inte att hundarna ska sträcka eller skada sig.

Alissa gick in i sitt löp för en vecka sedan. Det passar ju bra att hon gör det nu så det är klart till kung Bore släpper greppet och man kan börja träna ordentligt igen. Freddy uppför sig som en ”gentleman” och skyddar sin prinsessa så ingen annan kommer i närheten (äkta syskonkärlek)smiley. Om ett par dagar är det nog dags att sära på dem ändå, annars kan det bli lite tokigt…

Jag har i alla fall varit lite duktig och gått igenom vårens B-provsutbud och anmält Freddy & Benke till några, så får vi se vilka de kommer med på. Har även anmält Alissa till ett par WT så hon får göra något skoj också. Det känns bra att ha några ”dead-lines”, så man får tummarna ur där bak och måste komma igång med träningen igen. Är det någon som har några bra tips om träningar på gång så hör gärna av er.

Må gott alla som tittar in och ta det försiktigt i halkan! /Ewa