Oj, oj, oj vad tiden rinner iväg när man är ledig och har roligt.

Julhelgen swiiischade snabbt förbi med god mat och umgänge. Det är skönt att ha hundar som måste gå ut under såna här helger – annars hade man väl rullat fram med tanke på allt man stuvar i sig smiley. Hundarna har ”bara” fått långa härliga skogsprommenader. Ingen apporteringsträning alls faktiskt. Den ligger för tillfället nere helt tills kung Bore lämnar oss för den här säsongen och tar med sig snö och kyla. Då först är det dags att plocka fram alla leksaker igen och försöka få lite ordning på Freddy. Det blir Benkes hemläxa…

Nyår och trettonhelgen har familjen (utan hundar) tillbringat nere i Göteborg. Vår son Douglas spelar hockey och hans lag, Järfälla HC, har varit med i värlens största turnering, 48 lag, för alla födda -95. Det har varit lag både från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Lettland med. Killarna slutade på en mycket hedrande 10:e plats! smiley Den här tiden på året får hundarna ibland stå tillbaka lite för hockeyn som också är en stor del i vårt liv.

Alissa & Freddy har under tiden gottat sig på landet hos Anne Nerell, kennel Stenbury. Hon har även hundpensionat och är matte till ”Loke” som är pappa till båda våra hundar. Där har de haft det toppen och sluppit alla nyårsraketer och annat stök. Det passade jättebra eftersom vi har märkt att Alissa faktiskt är påverkad av raketer & smällare. Det trodde jag inte eftersom hon är så cool med vanliga skott, men se vad fel man kan ha.

Nu är man tillbaka i selen igen och en hel del arbete väntar, det är bokslutstider nu smiley. Så det dröjer nog ett tag till nästa uppdatering – om inte gästskribenten tassar in vill säga…

Må bäst tills vi hörs igen! Ewa