Efter en lång och geggig skogsprommenad idag på dagen, insåg jag att det nog var dags att sanera hundarna ordentligt. Det var ett tag sen sist…

Sagt och gjort. In med hundarna i duschen för shamponering en och en. De verkade faktiskt tycka det var ganska skönt. Alissa är den som verkligen njuter i fulla drag av lite omvårdnad och massage. Freddy är väl som grabbar är mest ”det får väl gå an”. När det var gjort passade jag på att klippa klorna och göra rent öronen också. Nästan som en hel Spa-behandling av hundarnasmiley. Nu ligger de och snarkar i korgen tillsammans.

Fast när jag sedan tittade mig runt omkring insåg jag att övervåningen också var i stort behov av sanering. Hundhår överallt! Fy, vad de fäller nu. Ja, ja, det var bara att ta tag i det också – inte alls lika roligtsmiley. Men nu är det gjort och man kan ta helg med gott samvete.

Ha en trevlig 2:a advent ni som tittar in! Ewa