I morse var jag & Freddy iväg till veterinären och tog stygnen. Såret såg jättefint ut även om det inte är helt läkt än och vi måste ha lite uppsikt så han inte kliar sönder det. En liten biverkning är att han fått svamp i örat, men det ska gå bort när vi använt en speciellt öronrengöring i några dagar.

För att fira att Freddy nu äntligen kan springa fritt tog hundarna & jag en riktigt lång, härlig höstprommis i vårt naturreservat Görveln mitt på dagen. Gissa om det var någon som var överlycklig!!smiley Det är mycket överloppsenergi som ska ut nu. Amatörfotografen (jag) kom till och med ihåg att ta med den lilla kameran och lyckades ta ett par bilder som kan publiceras, även om Benke var tveksam. Han har liksom lite högre krav än jag…

Blog Image

Även Alissa tyckte det var skönt att Freddy var sitt gamla vanliga jag igen.

Blog Image

Freddy med cigarr? i mungipan. ”Ser det bra ut matte?” Livet är toppen igen!

Blog Image

Det är härligt med skogspromenader, men man behöver väl inte gå i vatten jämt, bara för att man är en labrador?!

Ha en riktigt bra helg! / Ewa