Ibland blir det inte som man tänkt. Efter en lång periods sjukdom så fick unghunden Reedsweepers Tex Tracer somna in för gott den 3 februari. Det gjorde riktigt ont och är inget jag orkar dela med mig av. Men jag snubblande över en text som speglar en del av mina känslor.


Det finns ett gammalt religiöst ordspråk som passar in här (även om jag nog är en agnostiker i grund och botten). -”När herren stänger en dörr öppnar han ett fönster.”

Det fanns en ung jaktlabbe som behövde ett nytt hem. En hund som har linjerna vi gillar och har en viss grundträning inom jaktapportering. Det roliga var att han kommer från en god väns uppfödning på Irland – Keith Mathews. Namnet är Copperbirch Moses och han kallas för Moss. I förrgår premiärtränade vi lite grann (se video) och idag var vi med i bakgrunden på en gruppträning. Allt är ännu väldigt färskt, men känns bra.

//www.youtube.com/embed/WNsor5mVYys

Inte nog med det. Den första av två planerade valpar har anlänt hem och vi välkomnar Moormans Kellys Copper Hill. Han kommer att heta Copper. Båda ovan nämnda hanar har samma far – FTCH Copperbirch Liffey (Ross). Även nästa valp har samma far. Vi kommer att ha Triss i Ross avkommor till sommaren.