Blogg och labbesidorna frös till is när vår jaktlabbe och bästa vän Freddy gick bort i förtid. kan inte påstå att skrivklådan återkommit, men det var hög tid att städa upp i menyer och innehåll. För det har ju hänt rätt mycket det senaste året med två nya hundar och omstart av träning och prov.

Just nu är det full aktivitet kring jakterna på godsen runt Stockholm. Nedan hänger Rikard av sig bössa och uniform för en kort paus under eftersöket på Harg. 65 änder bärgade vi på den efterapporteringen. Både hundar och förare var då rätt trötta.

Imorgon debuterar Ewa på B-prov med Karlsson. Jag har grävt i frysen och förbereder idag en rejäl utmaning för en sista träning med många olika sorters vilt. Tyvärr är inte vädrets makter med oss. Men det är bara att klä på sig och bita ihop!

Skitjakt på er! 😉